fbpx
6 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Handbaliştii reşiţeni îşi consolidează poziţia secundă în clasamentul Seriei C!

 

În cadrul etapei a VI-a a Campionatul Diviziei A de handbal masculin, Seria C, handbaliştii rossoneri au întâlnit echipa CSU Politehnica Timişoara. Oaspeţii noştri veneau după o înfrângere pe terenul celor de la Sânnicolau Mare, iar echipa noastră după victoria de la Drobeta-Turnu Severin, în faţa AHC Drobeta.

Diferenţa din clasament, reşiţenii pe locul 2, iar timişorenii pe locul 6, s-a confirmat şi pe teren, meciul fiind echilibrat doar în primele 8 minute, când la scorul de 3-3, antrenorul nostru a solicitat un time-out. Pauza tehnică a fost benefică pentru rossoneri, aceştia începând să se distanţeze pe tabela de marcaj, până la pauză reuşind să pună 7 goluri în faţa celor de la CSU: 18 – 11.

Repriza a doua a avut aceeaşi desfăşurare, cu jucătorii noştri la conducere, deşi şi timişorenii au reuşit faze frumoase, chiar prin fostul junior reşiţean, Sebastian MĂCEŞANU. Antrenorul Radu BOTE a avut posibilitatea de a rula tot lotul, în final handbaliştii reşiţeni reuşind să-şi asigure victoria la 5 golui: 35 – 30.

Lotul rossonerilor a fost format din următorii jucători: Boban VUIŢĂ, Alexandru BLAGOE, Ionuţ TĂNASĂ, Denis DUMUŢĂ – Marius NEGRU (3 goluri), Marius BAHAN (3 goluri), Snezan RADOSAVLEVICI (4 goluri), Raul HEIMBACH (6 goluri), Daniel BURAC (3 goluri), Denis MITRAN, Andrei BONDOC (2 goluri), Deniss KIRSCH (6 goluri), Antonio GÎRBAN (4 goluri), Rareş SCURT (2 goluri), Dorian TURCUMAN (1 gol), Lucian IGNAT (1 gol).

La finalul jocului, Marius BAHAN, coordonatorul secţiei de handbal, dar şi jucător al formaţiei reşiţene, a declarat: Din păcate, nu am reușit să facem un meci foarte bun. Genul acesta de meciuri, sau genul de adversari care știm că sunt automat mai jos ca noi, nu ne motivează. E foarte important că am câștigat, am mai pus trei puncte, suntem pe locul doi. Mai avem săptămâna viitoare un meci la Târgu Jiu și se termină turul. Bineînțeles, mergem și acolo să câștigăm. Vizavi de meciul cu Poli, îmi felicit colegii pentru joc. Avem de muncă în continuare. În meciul acesta am folosit foarte mult jucătorii tineri. Acesta este obiectivul. Vom încerca să mai aducem jucători de la grupele de juniori, să joace și să capete încredere. Le mulțumesc spectatorilor care au fost în număr destul de mare și la acest joc. Vreau să le mulțumesc colaboratorilor care ne ajută, ajută copiii. Deocamdată nu le voi da numele, ei se știu, le mulţumesc cu această ocazie.

Unul dintre golgheterii echipei în partida cu Timișoara, Raul HEIMBACH, a declarat: După cum aţi văzut, a fost un meci mai uşor pentru noi. Am folosit tot lotul, toţi băieţii s-au descurcat perfect, zic eu. Trebuie să ne pregătim pentru meciurile pe care le mai avem de câştigat în acest sezon. Mă bucur că am avut o zi bună, sper să o ţin tot aşa. Sperăm să urcăm cât mai sus, acolo unde ne e locul.

În ultima etapă a turului, cea de-a VII-a, programată sâmbătă, 30 octombrie, handbaliştii rossonerii vor întâlni în deplasare echipa CSU „Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu.

Miruna MIHANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei