Hiturile lui John Newman vor răsuna în Poiana Golului! Reduceri de 20% pentru abonamente la Custom Reșița!

modelmic

 

Odată cu începerea sezonului estival, organizatorii Custom Reșița Festival anunță un nou artist internațional care va urca pe scena din Poiana Golului, și anume John Newman. Acesta se va alătura altor nume celebre care vor încinge atmosfera la Reșița peste doar o lună de zile.

„Hiturile Come and Get it, Love me again și Losing sleep, renumite la nivel mondial, vor răsuna deasupra Resitei în festivalul care se desfășoară între 5-7 iulie. Cu multe premii și piese pe primele locuri în topurile muzicale, John Newman se alătură pleiadei de artiști internaționali deja confirmați: The Rasmus, Uriah Heep, Massive Wagons, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra”, precizează organizatorii.

 

John Newman

Mai mult, pentru a sărbători venirea verii, a fost dat startul unei campanii de reducere de 20% pentru primele 500 abonamente cumpărate de pe iabilet.ro prin codul CUSTOM2019.

 

Citește și Uriah Heep va cânta în această vară în Poiana Golului! La Custom Reșița 2019!

 

Custom Reșița se adresează tuturor generațiilor de vârstă, încurajează părinții să își aducă copiii la festival, să vină să petreacă un weekend prelungit într-un mediu plăcut, în aer liber, pe platoul de deasupra orașului.

Pe lângă artiștii internaționali, pe scena festivalului cântă și trupe românești și din Republica Moldova consacrate, dar și abia înființate: Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Camera 101,byron, trupa Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

Mai multe detalii despre festival pot fi găsite pe Facebook, accesând linkul: https://facebook.com/customresita

Abonament 20 discount

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei