fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Hopa Țopa, e din nou ziua lui Popa!

Nu că zic dar vreau să spun astăzi e ziua edilului de la reședința de județ a Banatului de Munte, i se spunea Buldozerul.

Buldozerul a mai făcut 1 an! De viață, nu de proiecte, investiții, implementări și creeri de branduri autohtone. De alea are mai multe.

De-a lungul vieții a fost și-n Forbes, și-n Zanzibar – Hakuna Măh tată măh, dar reședința din bolentin i-a rămas tot la Reșița. De 8 ani Neluțu împinge căruțu cu fonduri europene, de-a început lumea să vorbească la colț la Victoria numa-n euro.

Toate școlile, liceele și grădinițele au fost modernizate la standarde europene. Fotbalu’ e pe primu loc, hai să trăiești Stoicane iar cu tramvaiu suntem pe podu’ din centru. Mai o grindă, mai un grund, și mai un apostol scund. Da, da Apostol ăla mic, de dă tare cu dreapta… liberală.

Apropo de Apostol, s-a dat verde de la ecluza din Armeniș să gareze Andrei de la tineret, nu Sfântu’, pe lista consilierilor județeni PNL. Fără băjocură, copilu ăsta chiar o comunicat unge trăbă, cât o funcționat în primărie comunicarea.

Neluțu, știi cum îi vorba aia la 55 de ani trecuți: candidezi și nu te muți! Să nu ne lași de izbelișce cu casa-ntoarsă, că ăștia nu știu să se uice în bucvariu din șcătula cu fonduri europene a lu Măxîm, țuce-l uica pă poznari!

Acu aud că ești pe primele locuri la fonduri europene, de-au auzit și ăștia de la Bruxelles de tine. Și pe valul ăsta creat, iată că reșițenii se întorc acasă. Un exemplu este reșițeanul nostru, Bogdan Rogin, președintele Adunării Generale a Angajaților din Parlamentul European 2022 – 2023 care și-a făcut mutația pe Reșița și înțeleg că te va contracandida. Poate de-aici să vină surpriza, că microbuzu’ din colț e gol pe dinăuntru…

Șciu că ți-ai scos Feisbuku dă pă drod, dar poate îți ajunge pe porumbelu de ora 17:00 răvașu nostru cu urări de bine, sănătate și virtute, să ai bani, să ai… cu ce să-nchei lucrările-ncepute!

Electoratu’ Coma Satu

 

4 COMENTARII

  1. Și pe valul ăsta creat, iată că reșițenii se întorc acasă. Un exemplu este reșițeanul nostru, Bogdan Rogin …

    Da, însă candidează ca independent, nu cu șatra (galbenă /icter) 🙂

  2. Mvai, apostolul cel mic! Dacă și asta a comunicat ceva, altceva dăcât că.i băietu’ lu’ tata, atunci înseamnă că întoarcem comunicarea pe dos, pe jos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei