Jaro Marșalic a demisionat astăzi din funcția de director medical al spitalului reșițean

a

Doctorul Jaro Marșalic și-a depus în această dimineață demisia din postul de director medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Contactat de Reper24, acesta a declarat:

Sunt proaspăt ieșit din perioada de izolare după o infectare cu noul coronavirus. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă și vor urma mai multe zile de concediu medical până voi reuși să mă refac. Nu am avut probleme respiratorii, singurul lucru deranjant în această boală a fost și încă este o oboseală prelungită. Mai mult decât atât mai am de luat și multe zile de concediu de odihnă pe care nu am apucat să-l fac în acest an, iar din 20 Decembrie îmi voi lua în primire postul de deputat de Caraș-Severin în Parlamentul României, din partea Partidului Național Liberal. Nu cred că era normal să țin postul ocupat“ – a mai precizat chirurgul Marșalic.

Numirea unui nou director medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița este acum apanajul Consiliului Județean. Așteptăm decizia noului președinte al acestui for Romeo Dunca ce va trebui să facă o nominalizare pentru această funcție.

Citește și Listă de măsuri pentru remedierea situației de la Spitalul Județean din Reșița. Cine va fi noul director medical?

Sursă foto: gazetadecarasseverin.ro

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Ani

    Nesimtire maxima! S-a vazut cu sacii in caruta, un loc cald si mult prea bine platit…
    Nu cred ca are nimeni nici un fel de compasiune pt oboseala lui…si nu intereseaza pe nimeni daca a fost sau nu infectat.Au murit oameni sub conducerea lui, trebuie sa plateasca, el si toti ceilalti implicati!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei