Ieșirea din anotimpul rece crește numărul de accidente pe șoselele din România

a

Lunga perioadă de iarnă în care cei mai mulți dintre noi au condus puțin spre deloc, încălzirea vremii, măsurile restrictive la care suntem supuși de mai bine de un an, conduc la apariția unui fenomen perfect normal dar periculos, atunci când suntem la volan: senzația de libertate. O libertate care parcă ne dă aripi și ne îndeamnă să călcăm puțin mai tare pedala de accelerație, ori ne conferă acea stare plăcută de visare și implicit o scădere a atenției în timpul deplasării pe 4 roți.

aa

Nu știm care a fost starea de spirit a unei conducătoare de 33 de ani din Obreja care, ieri dupăamiază, a reușit să părăsească partea carosabilă pe sensul ei de mers, și să producă un accident. De menționat că evenimentul a avut loc pe DN 68 în afara localității Iaz, în direcția Obreja, pe un carosabil umed care pune de multe ori la încercare abilitățile șoferilor.

aaa

Femeia era singură în autoturism și purta centură de siguranță. Acest lucru a condus doar la rănirea ușoară a conducătoarei auto ce a fost transportată la spital pentru îngrijiri și evaluări suplimentare.

aaaa

Un accident banal, fără urmări grave dar cu avarierea autoturismului, accident care ar trebui să ne tempereze elanul atunci când suntem la volan, să ne păstreze atenția sporită și indiferent de graba noastră să ne determine să adaptăm viteza la condițiile de drum și trafic.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei