fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Încă un proiect câștigat de Primăria Anina

La Palatul Victoria din capitală a avut loc ieri, ceremonia semnării contractelor de finanțare destinate dotării a peste 5,600 de unități de învățământ preuniversitar din România. Printre invitați s-a numărat și primarul orașului Anina, Daniel Danu.

„A fost câștigată finanțarea Proiectului cu titlul „Dotarea unităților de învățământ din orașul Anina, județul Caraș-Severin”. Pentru acest fapt, am fost invitați să semnăm contractul de finanțare cu Ministerul Educației, reprezentat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării .

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.662.712,68 lei și reprezintă achiziția echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale, echiparea laboratoarelor informatice, asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare şi laboratoarele/atelierele şcolare pentru unităţile de învăţământ ce aparțin Liceului Mathias Hammer Anina“, a afirmat primarul orașului Anina, Daniel Danu.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Dotari, dotari si iar dotari.
    Rezultatele pe masura dotarilor cand vor avea sa apara ?
    Nu de alta, dar peste cativa ani ne trezim cu toti incompetentii, care nu au fost in stare sa promoveze un examen de capacitate sau un bacalaureat, ca vor sa devina primari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei