Încă un strat de asfalt pentru străzile din Măureni, în cadrul unui proiect de peste 2.000.000 de euro!

modelmic

Continuă să curgă asfaltul pe străzile din Măureni, unde este în plină derulare un proiect în valoare de peste 2 milioane de euro, la finalizarea căruia aproximativ 75% din străzile din Șoșdea și 50% din cele din Măureni vor fi asfaltate. O premieră pentru localitatea cărășeană ale cărei străzi trec pentru prima dată printr-o astfel de lucrare.

Primul strat de asfalt a fost deja turnat, atât pe străzile din Măureni (4 km) cât și pe cele din Șoșdea (5 km), iar acum s-a trecut la al doilea strat, anunță primarul Brian Filimon, mulțumit că un proiect pentru care administrația locală din Măureni s-a zbătut să obțină finanțare timp de peste doi ani de zile, este în plină realizare. Și nu oricum. După ce inițiat au fost obținute fonduri pentru turnarea unui singur strat de asfalt, după îndelungi negocieri cu cei de la Compania Națională de Investiții, care derulează proiectul, pe cei 9 km de străzi din comună vor fi turnate două straturi de asfalt.

Noi facem tot ce depinde de noi și sperăm ca la final oamenii să se bucure de acest frumos proiect. Bineînțeles și celelalte străzi care nu vor fi asfaltate în momentul de față vor fi aduse la un stadiu mai bun, un stadiu de pietruire, compactare, vom trece cu autogrederul, dar după asfaltarea acestor străzi. Avem deja și un proiect finalizat pentru asfaltarea celorlalte străzi și încercăm să vedem de unde putem găsi finanțare”, declara recent pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

Nu este singurul proiect la care se lucrează în comuna Măureni. Conform edilului, a fost deja săpată fundația pentru noul dispensar din comună, iar lucrările pentru amenajarea unei baze sportive cu teren sintetic și nocturnă sunt și ele în grafic. Tot pentru anul acesta sunt prevăzute lucrări la două unități de învățământ, la corpul B al școlii și la grădinița din Măureni.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei