Incendiu la o societate de transport din Oțelu Roșu! Două camioane au fost cuprinse de flăcări

modelmic

Incendiu la o societate de transport din Oțelu Roșu! Două autocamioane au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută, iar din primele cercetări se pare că incendiul ar fi fost intenționat.

În jurul orei 01:40,  două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri  Caransebeș, au acționat de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate de transport din zona Cireșa – Oțelu Roșu.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent și a cuprins câteva utilaje și autovehicule de transport.                   

Pompierii militari au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp și să-l lichideze în totalitate, în jurul orei 02:20”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Conform acestuia, în incendiu au ars două autocamioane, fiind salvate două autocamioane, două remorci și atelierul mecanic.

În sprijinul pompierilor militari a sosit și o autospecială de stingere cu șapte pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Oțelu Roșu.

8d4070e9-2e4d-4209-a557-d5a9384bba37

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei