Incendiu la Reșița! O casă a fost cuprinsă de flăcări!

modelmic

UPDATE 2: Incendiul a fost anunțat prin 112, în jurul orei 13:20, precizează Magdalena Tocmelea:

„Sosite la locul intervenției, echipajele de pompieri militari au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără mare, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, la nivelul a trei încăperi ale imobilului și la nivelul acoperișului, existând pericolul extinderii la întregul acoperiș și la imobilele învecinate. S-a acționat imediat pentru localizarea incendiului, pompierii militari reușind astfel să împiedice propagarea incendiului la celelalte încăperi și la cele două gospodării vecine”.

Proprietara casei a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon și arsuri de gr. I la nivelul feței și membrelor superioare. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

Pe timpul intervenției, care a durat aproximativ 2 ore, pompierii militari au salvat un animal de talie mică – un cățel, care era blocat sub un pat din una dintre încăperile incendiate.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de o defecțiune a unei perne electrice, pusă în funcțiune și lăsată nesupravegheată. Valoarea pagubelor este estimată la aproximativ 300.000 lei, iar cea a bunurilor salvate se ridică la o valoare estimată de 1.200.000 lei.

IMG-20191211-WA0007 IMG-20191211-WA0006 IMG-20191211-WA0005 IMG-20191211-WA0008

 

UPDATE: Incendiul a fost stins în jurul orei 15:00, pompierii acționând în continuare pentru eliminarea posibilității reaprinderii.

…………………………………………….

Mai mulți reșițeni au fost alertați în această după-amiază de un fum dens și alb ce părea să provină din zona centrală a orașului.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, cu puțin timp în urmă a fost anunțat un incendiu la o casă de pe strada Pictor Andreescu din Reșița.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj SAJ, precum și  forțe ale Poliției și ale furnizorului de energie electrică.

Vom reveni amănunte.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “incendiul a fost cel mai probabil cauzat de o defecțiune a unei perne electrice, pusă în funcțiune și lăsată nesupravegheată”

    O pernă electrică românească (cu disjunctor bimetalic de protecţie termică) sau una provenită din U.E.?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei