Incendiu la Reșița! Un atelier de tâmplărie a fost cuprins de flăcări!

modelmic

Pompierii militari cărășeni au fost chemați să intervină de urgență noaptea trecută în Reșița, unde un atelier de tâmplărie din municipiul Reșița a fost cuprins de flăcări. Se pare că focul ar fi pornit de la cablu electric defect.

„Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, au intervenit de urgență, în jurul orei 04:30, la stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Reșița.

Focul s-a manifestat la acoperișul atelierului, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, cu riscul de propagare a flăcărilor și la locuința învecinată. Incendiul a fost localizat în cel mai scurt timp, astfel ca în jurul orei 07:00, acesta a fost lichidat în totalitate”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Din fericite, nu au fost înregistrate victime, dar conform lui Manofu, a ars în întregime acoperișul atelierului și aproximativ 4 mc de lemn din interiorul acestuia, fiind salvat restul atelierului în proporție de 80%.

Potrivit primelor cercetări, cauza probabila a incendiului o reprezintă un scurtcircuit la instalația electrică, provocat de un cablu electric defect.

6efb9505-6b71-4c8d-8abe-fb96047ef39b5f6f5417-20fb-4d2a-a958-a134cf25d9e8

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei