Incendiu la Zăvoi! Cabană făcută scrum în urma unui scurtcircuit electric!

modelmic

O cabană de lemn de aproximativ 50 mp din localitatea Zăvoi, a fost cuprinsă de flăcări duminică seara. La incendiul, anunțat prin 112, în jurul orei 22:36, au intervenit de urgență 2 echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Oțelul Roșu.

Focul, care s-a manifestat generalizat la întreaga locuință, a fost lichidat în jurul orei 01:00, cabana fiind distrusă de foc în proporție de 90%,pompierii salvând de la incendiu autoturismul proprietarului și o anexă a cabanei.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică a locuinței”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Pompierii militari au intervenit săptămâna trecută pentru stingerea mai multor incendii. Două dintre acestea au avut loc la Moldova Nouă, unul dintre ele la magazia de lemne a unui bloc de locuințe, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică datorat unui cablu electric neizolat corespunzător, iar cel de-a doilea a izbucnit la mansarda unui bloc de locuințe ANL, din cauza coșului de fum deteriorat, arzând funinginea din interiorul coșului. Alte incendii au avut loc în incinta Pieței agroalimentare din orașul Oravița, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, la un coș de fum al unei locuințe din localitatea Păltiniș și la bloc de locuințe din orașul Oravița, unde a fost cuprinsă de flăcări o ladă de lemne amplasată pe casa scării, cauza probabilă a incendiului constituind-o fumatul în locuri nepermise/locuri neprotejate corespunzător.

foto: gugulanul.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei