Incendiu provocat de jocul copiilor cu focul! Pompierii s-au luptat timp de trei ore cu flăcările

incendiu

 

Pompierii militari cărășeni au fost solicitați să intervină de urgență miercuri seara în comuna Berliște, unde anexa unei gospodării a fost cuprinsă de flăcări.

Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Oravița au intervenit de urgență, în urma unui apel 112 (ora 22:00) la un incendiu care a cuprins un fânar de la o gospodărie din satul Milcoveni , comuna Berliște. La fața locului s-au deplasat și forțe ale SVSU Berliște.

S-a acționat rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului, astfel că nu a existat pericol de extindere a focului la locuința gospodăriei. În jurul orei 01:00, incendiul a fost lichidat în totalitate. Nu s-au înregistrat victime”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Conform lui Manofu, pompierii au reușit să salveze bunuri în valoare de 45.000 lei. Aproximativ 5.000 de baloți de fân și lucernă, precum și fânarul, pe o suprafață de 250 mp, au fost distruse de foc.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat de jocul copiilor cu focul.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei