Încep lucrările de extindere, reabilitare și dotare a UPU Reșița!

upu

Încep lucrările de investiții ale proiectul „Extinderea/dotarea infrastructurii UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, după ce astăzi, 4 august 2020, constructorului i-a fost predat amplasamentul, după cum a anunțat administrația județeană în subordinea căreia se află spitalul reșițean.

Termenul de finalizare al lucrărilor este de 18 luni, iar proiectul prevede, pe lângă extinderea cu un nou corp de clădire și reabilitarea spațiului existent, achiziționarea de echipamente medicale specifice.

Finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014 –2020, proiectul a avut o valoare totală inițială de 7,5 milioane lei, finalizarea acestuia nefiind, însă, posibilă fără suplimentarea cu alte 1,8 milioane lei din bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin. Valoarea proiectului, în momentul de faţă, a ajuns la 9,3 milioane lei. 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei