Închis la RAR! Află în ce zi nu se lucrează cu publicul!

rar

Cărășenii interesați sunt informați că Registrul Auto Român din Caraș-Severin nu va putea lucra cu publicul, mâine, 23 martie 2021, între orele 9:00-17:00.

Decizia ca în această zi să se suspende la RAR activitatea cu publicul se datorează unei întreruperi a distribuției energiei electrice. Enel Distribuție a transmis RAR Reșița o înștiințare de întrerupere a energiei electrice la sediul din Moniom al Registrului Auto Român.

Vă informăm că în data de 23.03.2021 intervalul orar 9:00-17:00 vom întrerupe distribuția energiei electrice pe LEA 20 kV Moniom pentru înlocuirea unui element de telecontrol defect. Pentru alte informaţii sau lămuriri vă stăm la dispoziţie la telefon 0255 205371 din cadrul Unităţii Operative Reşiţa”, se arată în înștiințarea celor de la Enel.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei