INEDIT: Festivalul racilor și fructelor de mare, în premieră la Reșița!

modelmic

Centrul civic al municipiului Reșița va găzdui la finalul acestei săptămâni un eveniment mai puțin obișnuit pentru locuitorii municipiului de pe Bârzava. De joi până duminică va avea loc Festivalul racilor și fructelor de mare, o „altfel” de cură după zilele de sărbătoare încărcate de mâncăruri grele.

Reșița, venim în centrul civic! Aducem creveți, pește, raci și toate fructele de mare la început de an, perfecte după atâta mâncare grea de sărbători”, anunță organizatorii, Taverna Racilor Herăstrău.

Reșițenii care s-au săturat de friptură, răcituri, cărnați sau mici, vor putea savura produse culinare pe bază de peşte şi fructe de mare, printre ofertele organizatorilor numărându-se: creveți în sos de vin, creveți la grill, tentacule în sos sau la grătar, scoici în vin, frigărui fructe de mare, calamar, dorada la grătar, biban roșu de mare, paella cu fructe de mare, somon la grătar, raci fierți, calamari pane, scoici pane, păstrăv, rechin.
foto: degustam.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “creveți în sos de vin, creveți la grill” …
    Mmm … asta îmi aminteşte de vremea lui împuşcatu’, cu jumatea de pâine pe cartelă, benzina pe cotă şi coadă, iar creveţii (din Vietnam) … la liber.
    “Rechini” şi “tentacule” … însă nu erau ca acum :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei