Informare „Excavare agregate minerale pentru curăţare şenal navigabil al fluviului Dunărea”

modelmic

Această informare este efectuată de: S.C. ADALIN NAUTIC S.R.L., cu sediul în oraşul Moldova Nouă, Aleea Crinilor, Bloc 22, Scara 1, Etaj 2, ap. 5, judeţul Caraş-Severin, care intenţionează să solicite la Administraţia Naţională ”Apele Române”, aviz de gospodărire a apelor pentru proiectul ”Excavare agregate minerale pentru curăţare şenal navigabil al fluviului Dunărea, zona Ostrov II, extravilan oraş Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin “.

Ca rezultat al investiţiei nu vor rezulta (temporar/permanent) ape uzate menajere.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului, după data de 22.04.2019.

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei