Inițiative noi, la vremuri noi! Primarul din Goruia trece la fapte!

goruia

La doar câteva luni de la preluarea mandatului de primar al comunei Goruia, noul edil, Răzvan Văcărescu a reușit să îmbunătățească sediul primăriei prin achiziționarea de mobilier pentru birouri, dar și amenajarea unui birou nou pentru taxe și impozite.

Inițiativele administrative s-au extins și în satele aparținătoare:

Pentru Giurgiova am montat stemele comunale (pe forțe proprii), am montat proiectorul de lumină la biserică, iar pentru căminul cultural am achiziționat 50 de scaune, jaluzele la căminul cultural și școală și reparații capitale la toaleta căminului”, a precizat primarul comunei Goruia.

Începând de săptămâna viitoare se va trece la toaletarea arborilor de sub linia de energie electrică.

La Gârliște am început toaletarea arborilor, iar lucrările la căminul cultural sunt în grafic, urmează jaluzele noi în cel mai scurt timp. Vom introduce tuburi la traversări și rigolele aferente”, mai spune edilul.

Și la Goruia administrația locală a început toaletarea arborilor, dar cei din primărie nu s-au rezumat la atât. S-au realizat reparații capitale la centrala căminului cultural, au fost montate jaluzele la căminul cultural, s-a amenajat cu zgură strada  (sub dos), rigole și tuburi pentru traversări. Totodată a fost amenajat cu zgură  drumul spre cimitir.

Primarul are în plan și câteva proiecte imediate, printre care aducerea fibrei optice în localitățile Gârliște și Goruia.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei