Înotători cu vârste cuprinse între 25 și 90 de ani din 13 județe își dau întâlnire la Reșița, la bazinul olimpic!

modelmic

La bazinul olimpic din Complexul municipal de sport și sănătate „Ioan Schuster” din Reșița se va desfășura la finalul acestei săptămâni cea de-a IX-a ediție a Campionatului Național de Înot Masters. Și-au anunțat participarea 98 de înotători cu vârste cuprinse între 25 și 90 de ani de la 23 cluburi de înot masters din România afiliate la „Federația română de natație și pentatlon modern”, respectiv de la cluburile sportive din Arad, Bacău, Brașov, Baia Mare, București, Cluj Napoca, Galați, Pitești, Ploiești, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș, Timișoara și Reșița.

„Cea mai importantă competiție de înot masters din România care se adresează practicanților de înot la orice vârstă are ca locație orașul Reșița pentru a treia oară de când se organizează în România asemenea concursuri. Au mai fost organizate aici edițiile campionatului din 2012 și 2016, iar cei care concurează demonstrează încă o dată că sportul se poate face la orice vârstă. Printre participanți vom vedea foști și actuali campioni care au făcut cinste României în concursurile de înot la care au participat, iar cel mai vârstnic participant este domnul Stoenescu Emil Dan de la „Bluemarin Sport Club” din București, care are 90 de ani.           

Concursul de la acest sfârșit de săptămână este o bună ocazie de a îndeplini baremurile pentru participarea la Campionatele mondiale din Coreea 2019, iar clubul reșițean de înot masters este reprezentat de 25 de înotători care vor lupta în cele 32 de probe individuale și 4 ștafete”, anunță organizatorii.

Ineditul acestui Campionat național de înot masters este introducerea probelor de 200 m în cele 4 procedee și proba de 800 m liber.

Competiția se va desfășura în 3 reuniuni, iar programul este următorul:

  • Reuniunea 1: sâmbătă începând cu ora 10:00
  • Reuniunea 2: sâmbătă începând cu ora 14:00
  • Reuniunea 3: duminică începând cu ora 10:00

Evenimentul este organizat este Federația Română de Natație și pentatlon modern, în parteneriat cu Clubul Sportiv de Înot Reșița 07, Direcția Județeană de Sport și Tineret Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Reșița.

 

afis camp nat inot ro 1

 

Diana RADU

 

fotocopertă: Facebook (bazin olimpic Reșița)

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei