Înotători din patru țări își dau întâlnire la Reșița! Memorialul Ioan Schuster, la o nouă ediție!

bazin

 

Iubitorii de sport sunt așteptați la finalul acestei săptămâni la Complexul municipal de sport şi sănătate „Ioan Schuster” din Reşiţa, unde va avea loc cea de-a  IX-a ediţie a concursului de înot masters „Memorial Ioan Schuster”. La startul competiției, organizată în memoria celui considerat ca fiind părintele înotului reșițean, s-au înscris deja 85 de înotători din patru ţări: România, Ungaria, Bulgaria și Serbia.

Prin «Memorialul Ioan Schuster» se doreşte păstrarea vie a amintirii celui care a fost profesor Ioan Schuster sau Hanzi-baci, aşa cum îi spuneau prietenii, precum şi a antrenorului care a făcut ca Reşiţa să devină cel mai important centru al înotului românesc”, se precizează într-un comunicat de presă al Compartimentului Comunicare, Relaţii cu Presa şi Evenimente Publice din cadrul Primăriei Reșița.

Competiția se va desfășura sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 14:00 și duminică, 27 octombrie, de la ora 09:00.

Concursul de înot masters „Memorial Ioan Schuster” este organizat de Clubul sportiv de înot Reşiţa 07, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Reşiţa.

foto: facebook (bazin olimpic resita)

 

afis Memorial Schuster 2019

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei