Intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul ISU Semenic Reșița

isu 1

Nu de puține ori, un obiect căzut de la înălțimea unui bloc turn peste o mașinî sau mai rău peste trecători, poate produce pagube, traume sau poate curma vieți. Tocmai de aceea, vigilența locatarilor dintr-un bloc turn situat în microraionul 4 din Reșița, pe B-dul Republicii, a făcut ca acest pericol să fie evitat.

https://youtube.com/shorts/rqrplN8wXWM

Printr-un apel la numărul de urgență 112, pompierii Detașamentului Reșița din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, au intervenit cu un echipaj și cu scara mobilă aflată în dotare. O bucată de tablă, desprinsă parțial din structura acoperișului acelui imobil, risca să fie luată de o pală de vânt mai puternic și să fie răsturnată peste mașinile parcate în zonă sau peste trecători.

isu 2

Intervenția se desfășoară la această oră (17:30), iar din această seară locatarii din zonă pot răsufla ușurați în privința pericolului care a fost înlăturat de pompierii militari din cadrul ISU Semenic Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei