Intervenție de urgență a pompierilor militari din Oravița

modelmic

Un incendiu izbucnit astăzi la un imobil din orașul Oravița a fost lichidat de pompierii militari într-o jumătate de oră. Cauza incendiului încă nu a fost stabilită, dar din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Incendiu a fost anunțat prin apel 112, în jurul orei 10:20, informează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin:

Incendiul se manifesta la o încăpere aflată la etajul casei, cu pericol de extindere al focului și la celelalte încăperi ale locuinței.

Au intervenit de urgență două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o autospecială de prima intervenție și comandă din cadrul Secției de Pompieri Oravița, care au localizat rapid incendiul, astfel că în jurul orei 10:53 acesta a fost deja lichidat”.

Nu s-au înregistrat victime, fiind afectate de incendiu o singură cameră a locuinței, cauza probabilă a incendiului fiind în curs de stabilire.

ohhokp

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei