Întreabă, dezbate, compară și fii parte a proiectului City Center. Un alt stil de viață !

modelmic

Deși va fi o construcție semnificativă în portofoliul dezvoltatorului, City Center a fost plănuit de la început să ofere confortul și aerul unui proiect de tip Grande Confort în Reșița, fiind o construție modernă cu impact minim asupra mediului înconjurător, folosind din plin avantajul poziționării sale, aproape de natură dar și în mijlocul Reșiței.  Amplasată chiar în centrul Reșiței lângă cele mai semnificative instituții de stat sau private, cu acces la garaj subteran propriu iar, pentru cei comozi  existând stații de taxi/ autobuz/ tramvai, foarte aproape, iar în interior,  lifturi moderne și silențioase, toate acestea pentru a vă deservi pe dumneavoastră ca potențial proprietar.

1574944927899blob

City Center împreună cu echipa sa de specialiști în arhitectură și design, și-au imaginat încă de la început o oază de bun gust, chiar în mijlocul peisajului urban inconjurată de verdeață și păduri (video jos).

O îmbinare armonioasă între materiale de cea mai bună calitate, moderne, ce oferă confort fiabilitate și siguranță, cu elemente atent selecționate ce produc finisaje trainice și de bun gust, a rezultat într-o arhitectură unică ce va dăinui în timp.

Amplasamentul imobilului a fost conceput pentru posibilități multiple de finanțare în vederea achiziției, indiferent de mărimea sau configurația acestuia, fie apartament cu 2 sau 3 camere, fie pent-house urmând ca dumneavoastră să vă bucurați doar de eleganță și confort. Parte din aceste imobile vor avea deschidere spre noul centru civic ce urmează a fi modernizat. Aceasta este o inverstiție inteligentă, a carei valoare nu va scădea, ci din contră, va crește, chiar dacă mai deții în momentul de față un apartament/imobil.

image005

Sunt foarte multe de specificat deoarece, orice loc are valorile sale. Oamenii orientați deja, au facut acest pas, fapt pentru care City Center le mulțumește, dar mulțumirile dânșilor, vor fi mulțumirile noastre, aceștia alegând imobilul potrivit în cunostință de cauză, fiind informați de toate detaliile existente.

Începutul  tău, este  la City Center, unde locația aleasă de dumneavoastră, înseamnă efectiv ACASĂ, unde opțiunile proprii personalizate, se îmbină practic cu caracterul și bunul tău gust, acesta este lucrul la care visesză oricine.

Așa ar putea arăta viitoarea ta priveliște, de la viitorul tău apartament din viitorul tău apropiat… https://ccresita.ro/

Spre deosebire de multe alte oferte s-a pus accent pe siguranță prin monitorizare video care acoperă toate spațiile comune, pază asigurată 24/7 și intervenție rapidă după caz, sistem inteligent de climatizare personalizat, administrație și servicii cu acces la o echipă de profesioniști pentru montare/demontare, mentenanță, diverse reparații, acces la o echipă de profesioniști pentru curățenie și housekeeping (contra cost) administrație și mentenanță a spațiilor comune, transport în comun, autobuze și pe viitor tramvaie și nu în ultimul rând parcarea privată.

image006

Nu trebuie să vă mai certați cu vecinul pentru locul de parcare, aveți parcări subterane în număr de 46 de locuri, parcări supraterane în număr de 56 dar și parcare pentru mașini cu încărcare electrică.

image008

Și pentru că tot am ajuns la capitolul zonă verde, vă spunem că City Center are si așa ceva, dispunând de grădini suspendate și spații verzi.

Echipa de consultanți City Center vă va pune la dispoziție toate detaliile de care sunteți interesat doar dacă ne vizitați la biroul nostru din Strada Ion Luca Caragiale nr.16, Reșița etaj 3 camera 1 în claditrea  Diamant sau tel. 0739 395 030.

1574945023516blob

1574944967752blob

Nu uita oferta ce ți-a fost propusă sau întreabă detalii la colegi despre amplasament, care este ultracentral poziționat, oferind confort, siguranță, calitate, preț.

Noi îti vom spune tot !

image009UN LOC DE VIITOR !

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. imoGen

    “o oază de bun gust, chiar în mijlocul peisajului urban inconjurată de verdeață și păduri”

    Tot de bun gust sunt și turnulețele de la palatele din spate ?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei