Întreruperi de apă la Anina și Băile Herculane

apa

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă astăzi pe câteva străzi din orașele Anina și Băile Herculane, anunță reprezentanții Aquacaraș.

În Anina, nu vor avea apă la robinete între orele 09:00 – 15:00, locuitorii de pe străzile Celnic Nord, Cheile Gârliștei și Cerna. Întreruperea este necesară în vederea realocării rețelei de canalizare pe strada Celnic Nord.

„Ne cerem scuze clienților noștri, pentru disconfortul și inconveniențele create, prin întreruperea furnizării apei potabile. Ulterior reluării furnizării apei, vă rugăm să ne semnalați orice neconformitate a caracteristicilor de aspect și miros, ale apei, la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766 341274  și la Punctul de Lucru Anina,tel. 0255/240093”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș/

În stațiunea Băile Herculane, furnizarea apei potabile va fi întreruptă până la ora 12:00 pe străzile Izvorului și Nicolae Stoica de Hațeg. Motivul: eliminarea unei avarii apărute pe strada Izvorului.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș  SA – Punct de Lucru Băile Herculane. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei,  utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274 și Punct de Lucru Băile Herculane la tel.0768194964. Mulțumim cetățenilor pentru înțelegere”, transmit cei de la Aquacaraș.

foto: victoriaplum.com

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei