Invazie de migranți! Egipteni fără documente, descoperiți la Berzasca

migranti

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale din nordul, vestul şi sudul ţării au descoperit, în urma misiunilor desfăşurate în zonele de competenţă, 19 cetăţeni din Algeria, Libia, Egipt, Somalia, Mali, Tunisia şi Irak care au încercat să treacă ilegal frontiera.

Și polițiștii de frontieră din Caraș-Severin au depistat un grup de migranți care circulau fără documente în Clisura Dunării, pe comunicaţia DN 57, în dreptul km fluvial 1028, pe direcţia localităţii Berzasca.

Aseară, în jurul orei 22:30, în urma unei acțiuni specifice pe linia combaterii migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, polițiștii de frontieră din Berzasca au prins patru cetățeni străini. Pentru că aceștia nu dețineau niciun fel de document și nici nu-și puteau justifica prezența în zonă, au fost conduși la sediul poliției de frontieră. Polițiștii de frontieră au stabilit în urma verificărilor că toate persoanele provin din Egipt și au vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei