fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Investiții de milioane la Spitalul Orășenesc Oravița

Pentru că sănătatea și siguranța pacienților sunt prioritare, continuăm investițiile la spitalul din Oravița“, transmite primarul orașului din Valea Carașului, Dumitru Ursu.
Astfel, a fost aprobată cererea de finanțare în valoare de 2 milioane de euro pentru proiectul „MODERNIZARE SPITAL ORĂȘENESC ORAVIȚA“, proiect depus de Primăria Oravița și ce va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, secțiune Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID.
Proiectul prevede lucrări de modernizare a instalației electrice a infrastructurii spitalicești și de instalare de echipamente de detectare, semnalizare și alarmare în caz de incendii.
„Prin intervențiile propuse, se vor îmbunătăți condițiile de funcționare în cadrul Spitalului Orășenesc Oravița și vor fi diminuate numărul și amploarea intervențiilor necesare asigurării siguranței pacienților. Proiectul în valoare totală de 9,8 milioane de lei din care 9,2 milioane sunt eligibili, prevede realizarea de lucrări asupra clădirii Spitalului Orășenesc Oravița“, a afirmat edilul Dumitru Ursu.
Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei