19.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

Investițiile europene se văd la Oravița

Primăria Oravița împreună cu Școala Gimnazială „Romul Ladea” Oravița organizează astăzi festivitatea de inaugurare a Corpului de clădire B al unității de învățământ, reabilitat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din orașul Oravița prin investiții în obiective educaționale și spații publice”.

Contractat în anul 2020, proiectul este unul mai amplu și vizează îmbunătățirea calității vieții populației prin creșterea calității procesului educațional și prin oferirea unor posibilități de petrecere a timpului liber de calitate, în special locuitorilor din zona Gării, identificată ca zonă marginalizată.

spot_img

Pe lângă lucrările de reabilitare, modernizare și dotare la Școala Gimnazială „Romul Ladea”, proiectul a cuprins și amenajarea parcului din Zona Gării. Valoarea totală a investiţiei este de 19,5 milioane de lei, din care 19,1milioane o reprezintă finanţarea nerambursabilă, prin Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, apelul de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD)“, a precizat primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

Evenimentul este programat pentru ora 11:00, la Școala Gimnazială „Romul Ladea”, strada Zona Gării nr. 1.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei