Ioan Popa: „Alegerile de ieri au confirmat faptul că suntem pe drumul cel bun”! Care sunt rezultatele la Reșița?

modelmic

37,22% din reșițenii care au trecut duminică pe la urne au pus ștampila în dreptul candidatului PNL, Klaus Iohannis, conform cifrelor făcute publice de primarul Ioan Popa. Pe locul doi în opțiunea reșițenilor a fost Viorica Dăncilă, cu un procent de 24,10%.

„Alegerile de ieri au confirmat faptul că suntem pe drumul cel bun. Peste 9 milioane de români au ales să se prezinte la urne la alegerile prezidențiale, 650.000 dintre aceștia fiind din Diaspora. Îi felicit pe toți românii ce și-au exprimat opțiunea prin vot, indiferent care a fost aceasta. La Reșița, din cele 27.064 de persoane care s-au prezentat la vot, 10.075 au ales să susțină candidatura președintelui Klaus Iohannis, semn că politica liberală, implementată în ultimii 3 ani la nivelul administrației locale, este una ce câștigă încrederea reșițenilor”, precizează primarul Ioan Popa.

Dan Barna s-a situat pe locul trei în opțiunile reșițenilor, cu un procent de 12,78%, iar Mircea Diaconu a fost votat de 10,98% dintre reșițeni.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

7 Comentarii

 1. zero

  37,22%

  37,22% votanţi, din 43,03% prezenţi la urne = 16,01% din electorat.
  Deci, 83,99% din electorat este contra, sau cu alte opţiuni.
  Nici poveste de jumătate plus unu. PORN.

  Raspunde
 2. Johann Nicolescu

  Cu unu ca Nelu Popa, K.W.Iohannis, Ludovic Orban, Raluca Turcan si ceilalti PNL-pdl-istii dezastrul este garantat. Oparte dintre alegatori ar trebui sa nu repete greseala, facuta cu alegerea lui Basescu si K.W. Iohannis

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei