0.7 C
Reșița
marți, 30 noiembrie 21

Ioan Popa, mesaj pentru elevii reșițeni: „Vă îndemn să vă perfecţionaţi mereu și să creșteți frumos!”

Primarul Reșiței, Ioan Popa, s-a aflat astăzi, într-una din cele mai emoționante zile din viața unui elev, prima zi de școală, alături de elevi, dar și de părinți și dascăli, transmițându-le tuturor un mesaj de încurajare și susținere, cu promisiunea că administrația locală nu va ezita să-și continue implicarea în susținerea sectorului educațional:

Dragi elevi, profesori şi părinţi,

Începerea anului şcolar este, cu siguranță, un moment mai aşteptat decât oricând în ultimii ani, cu emoţiile şi dorinţa de reîntâlnire după o perioadă în care am fost cu toții obligați să schimbăm modul în care ne raportăm la școală și la educație, în general. A fost nevoie să suportăm schimbări radicale și astfel am înțeles cât de important este să putem zâmbi unii altora şi să comunicăm în mod direct, aşa cum este firesc.

spot_img

Dragi reșițeni, doresc să vă asigur că tinerii şi educaţia reprezintă o prioritate pentru mine şi pentru colegii mei din Primăria Reşiţa şi din Consiliul Local. Ne vom implica în permanență, fără rezerve, în susţinerea sectorului educaţional prin finanţarea acestuia de la bugetul local și prin continuarea accesării de fonduri europene pentru modernizarea și dotarea unităţilor de învăţământ”, transmite edilul Reșiței.

În mesajul său, Ioan Popa a amintit și de obiectivele pe care și le-a propus și implementat Primăria în ultimii ani, cu scopul de a îmbunătății condițiile de învățare pentru copiii reșițenilor. Pentru a ajunge însă cu succes la îndeplinirea acestui deziderat, edilul șef al urbei face apel la sprijinul și colaborarea reșițenilor.

Convingerea mea este că dezvoltarea unui oraş este legată în principal de oameni, de educaţia, pregătirea, talentul şi puterea de care aceștia dau dovadă. Viitorul Reşiţei depinde, în mare măsură, de modul în care sunt educaţi tinerii din şcolile noastre, iar unul din obiectivele mele, pe parcursul ultimilor ani, a fost să modernizăm infrastructura de educație pentru a putea oferi cele mai bune condiții de învățare copiilor noștri. Acest deziderat nu poate fi atins de pe o zi pe alta și nici nu este atributul unei singure persoane. Este nevoie ca întreaga comunitate să sprijine acest demers, este nevoie de înțelegere, colaborare și, mai ales, să ieșim din „zona de confort”.

 

Mulţumesc profesorilor pentru sprijinul oferit colegilor mei care gestionează proiectele de reabilitare a școlilor, unele finalizate, iar altele aflate în derulare, dar mai ales pentru efortul depus an de an în educarea tinerelor generaţii. Vă urez putere de muncă, pentru a continua cu dăruire această meserie nobilă.

Părinţilor le spun că sprjinul lor este extrem de important, mai ales în aceste momente şi este esenţial să păstreze o colaborare strânsă cu şcoala, pentru rezultate cât mai bune ale copiilor şi pentru siguranţa acestora.

Iar vouă, dragi elevi, vă transmit că educaţia este baza pe care se va construi întreaga voastră evoluţie, de aceea vă îndemn să vă perfecţionaţi mereu, să vă dezvoltaţi, să fiţi ambiţioşi, luptători şi să creşteţi frumos.

În această zi specială pentru voi toţi, vă urez succes în noul an şcolar şi rezultate cât mai bune, care să vă ofere satisfacția împlinirii profesionale şi personale!”, este mesajul transmis de primarul Ioan Popa, la începutul acestui nou an școlar.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. „… Convingerea mea este că dezvoltarea unui oraş este legată în principal de oameni … ”, este mesajul tramsis de primarul Ioan Popa, la începutul acestui nou an școlar.

    Morala din mesajul de „tramsis”: satul va deveni oraş, iar ginerele naş.
    Municipiile fiind excluse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei