Ioan Popa: „Nu o să fur bucuria reșițenilor de a vedea focuri de artificii în seara de Anul Nou”

modelmic

La Reșița, la fel ca în întreaga țară, sărbătorile de iarnă se derulează anul acesta în condiții speciale, de pandemie. Fără târg de Crăciun și concert de Anul Nou, reprezentanții Primăriei Reșița au încercat să se adapteze vremurilor și au organizat diverse activități în mediul online, unde micuții au avut de exemplu posibilitatea de a se întâlni cu Moș Crăciun.

Revelionul de anul acesta va fi diferit de cele trăite până acum, în condițiile în care nu vom mai ciocni la miezul nopții tradiționala cupă de șampanie în centrul civic, cu atât mai mult cu cât este în continuare valabilă interdicția de a circula după ora 23.00. Există în schimb, mari șanse să ne bucurăm de un foc de artificii, nu la fel de mare ce în anii trecuți și doar de acasă, de la geam sau din fața porții.

„Noi nu am chemat reșițenii pentru nicio acțiune, nici de Crăciun, nici de Revelion și nu încurajez acest lucru. E posibil ca noi să lansăm câteva focuri de artificii în oraș și în Govândari, nu de amploarea celor din anii precedenți, dar toate aceste lucruri se pot vedea și din casă sau de la distanță, nu trebuie să stăm buluc unii peste alții. Nu o să le fur bucuria asta de a vedea focuri de artificii în seara de Anul Nou, dar îi sfătuiesc să deschidă geamurile, să le vadă de acasă sau din fața blocurilor lor sau a cartierelor unde locuiesc”, a precizat primarul Ioan Popa.

Citește și „Eu asta voi face și asta le doresc și reșițenilor”! Mesajul transmis de sărbători de primarul Ioan Popa

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Alexandru Popescu

  La asta se ajunge când alții hotărăsc în locul nostru ce este bine să facem și ce nu, de parcă noi am fi idioți, și ei sunt mândri că sunt salvatorii rasei umane. Viitori dictatori sau născut și acum sunt în creștere…

  Raspunde
 2. Lolec si Bolec

  Ar fi culmea Sa fure Popa si artificile , a furat destul din Bugetul primariei , la atribuirile directe ma refer Taitelule , firmele tale de casa care acum ti-au adus dreptul ,€€€, dar vine si randul tau sa vada toti cat de mult ai furat , nu vei scapa poate pleci la pachet cu subalternul tau Mecanicu manivela Dunca. Platesti presa cu banii publici si multi lunar , dar nu scapi . DNA -ul nu il poti cumpara.

  Raspunde
 3. Bender

  Mai fură și el și Dunca alias Vin Dizel recte liota cu tot cu clanurile interlopilor peneliști că dracul îi m-ai crede pe ciumafaiele astea cu bube pe creier.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei