Ioan Popa, respectat de actorii Teatrului de Vest. Camelia Ghinea: „L-am descoperit în sala de spectacole, fără să anunțe că vine!”

popa

Colaborarea Teatrului de Vest cu Primăria a fost una eficientă de când scaunul managerial a fost preluat de către Florin Ionescu, sau cel puțin așa susține acesta din urmă, chiar dacă noua conducere a Consiliului Județean i-a sugerat că ar fi cazul să plece de la conducerea instituției de cultură. Directorul teatrului a ținut să sublinieze că există un respect profesional din ambele părți.

Am colaborat foarte bine cu primăria, amintiți-vă Domul din festivalul de copii de anul trecut! Arăta ca un OZN în centrul orașului, în oraș se întâmpla ceva. Domnul primar, anul trecut când am avut festivalul de copii și am jucat în Mociur, erau mame cu copii la spectacolul teatrului din Cluj, chiar s-a lăudat că a luat 6.000 de like-uri în 2 ore, el fiind prezent acolo, am fost parteneri, primăria a tăiat buruienile înainte de spectacol”, a declarat managerul teatrului reșițean, Florin Ionescu.

DSC_0359

Cea mai veche actriță a Teatrului de Vest din Reșița, cunoscuta Camelia Ghinea spunea la rândul său că se vede într-adevăr că orașul crește, iar respectul deosebit pe care îl are pentru edilul municipiului este unul cert și justificat.

Eu am un respect deosebit pentru domnul primar, cred, și în primul rând văd ce s-a făcut, și se vede că vrea să facă, îl respect pentru ceea ce face și știți pentru ce îl respect cel mai mult? Pentru faptul că l-am descoperit în sala de spectacol fără să ceară invitație la teatru, l-am descoperit în sala de spectacol fără să anunțe că vine! A venit, s-a așezat acolo cu copiii și cred că asta înseamnă că ne admiră și el, sunt convinsă de asta!”, a precizat actrița Camelia Ghinea, care speră că Popa va asculta și părerile tuturor actorilor, îi va ajuta și îi va sprijini pentru că orașul poate crește și prin actori.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Bender

    Vai, ce emoționant, câtă mișcare teatrală, din partea primarelui. Scene și jocuri de culise. Joci FALS primare ,ca de obicei. Ești fals, joci prost în scena nondemocratiei. Ipocrizie pură.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei