fbpx
0.7 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Ioan Rusu-Ezeriș: „Pentru noi a fost bine; pentru alții…și mai bine“

Publicarea listei cu proiectele aprobate spre finanțare prin programul Anghel Saligny a adus bucurie pentru edilii care au depus spre finanțare proiecte de dezvoltare locală, dar și puțină invidie.

„Pentru noi a fost bine de data asta; pentru alții a fost și mai bine“, a afirmat primarul comunei Ezeriș, Ioan Rusu. „Avem aprobate două din cele 3 proiecte depuse. Este vorba de drumul vicinal Andra, cu o valoare de aproape 3 milioane de lei și de modernizarea unor străzi. Am fi vrut să primim aprobare și pentru cel de al treilea proiect, tot un drum vicinal, de care locuitorii comunei au mare nevoie. E bine și așa, dacă nu s-a putut altfel“, a mai spus edilul.

Drumul vicinal Andra, prins la finanțare prin programul Anghel Saligny, are o lungime totală de 2,3 km și o valoare de aproape 3 milioane de lei. Referitor la străzile ce vor fi asfaltate prin cel de al doilea proiect aprobat, în valoare de peste 1,5 milioane de lei, Ioan Rusu a declarat pentru Reper24:

spot_img

„E vorba de 3 km de străzi interioare, asfaltate prin 2008. Acum vrem să turnăm un strat de uzură de 6 cm de asfalt pe toată lungimea de 3 km, să facem rigole și să reabilităm podețele acolo unde este necesar“.

Primarul comunei Ezeriș așteaptă și finanțarea pentru alimentarea cu gaz metan, unde există un proiect comun alături de primăriile din Fârliug și Zorlențu Mare: „Așteptăm să vedem cum se vor împărți sumele pentru Caraș-Severin la gaz, pe care magistrale, pe ce comune… așteptăm“.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei