Ion Chisăliță nu acceptă înfrângerea: „Numărul de voturi din urne nu este egal cu cel al votanţilor de pe tabletele din secţii”

chisalita

Candidatul din partea PNL la Primăria Moldova Nouă, Ion Chisăliță nu acceptă înfrângerea. Chiar dacă după numărătoarea paralelă a voturilor, contracandidatul său, Adrian Torma (PSD-PRO România) a mai câștigat un mandat în fruntea administrației locale a orașului din Clisura Dunării, liberalul afirmă că numărul de voturi din urne nu este egal cu cel al votanţilor înregistrați pe tabletele din secţii.

Alegerile locale la Moldova Nouă nu s-au încheiat, încă. Deşi toată lumea aşteaptă rezultatul votului pentru fotoliul de primar, acesta nu poate fi comunicat dintr-un motiv foarte simplu: numărul de voturi din urne NU ESTE EGAL cu cel al votanţilor înregistraţi pe tabletele din secţii. Acesta este motivul pentru care mai mulţi membri ai secţiilor de votare au refuzat semnarea proceselor verbale, iar în prezent se încearcă aflarea motivelor care au condus la aceste anomalii.

N-aş vrea să mă lansez în afirmaţii fără acoperire şi să spun că alegerile la Moldova Nouă, pentru funcţia de primar, au fost fraudate, însă avem încredere că organele abilitate vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, motiv pentru care am înaintat sesizări către cei în măsură să ia decizii în acest caz”, declară public Ion Chisăliță.

Prezența la urne la Moldova Nouă a fost de 45,52%.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei