Ion Mocioalcă despre coagularea Stângii Politice și atipicul alegerilor locale 2020

Mocioalca la CJ

Deputatul Ion Mocioalcă, Secretarul General al formațiunii PRO România și unul din cei mai experimentați lideri politici din Banatul Montan a ținut să împărtășească o serie de considerente, acum, când peste campania electorală a căzut cortina, oferind totodată și un mesaj de susținere pentru candidații Alianței PRO Caraș.

„Dragii mei,

Ne aflăm la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale din acest an. Credeam că până acum am văzut tot ce se poate vedea în materie de campanii electorale. Pot să vă spun, însă, că aceasta a fost diferită de toate celelalte.

În primul rând, mă bucur că am reușit ca la nivelul județului să facem o alianță a stângii unite – PSD și Pro România – căreia s-au alăturat prietenii noștri din ALDE și PNȚCD. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelepciunea de care ați dat dovadă și pentru campania extrem de curată și foarte inteligent dusă. Sunt foarte mândru de voi, cum sunt mândru că fac parte dintr-o asemenea echipă.

În al doilea rând, sunt foarte mândru de candidații noștri. Sunt oameni care candidează pentru un nou mandat și au avut cu ce să se prezinte în campania electorală sau oameni cu experiență, dar și cu foarte multă energie și determinare, care sigur vor schimba lucrurile în bine. Ei au dus greul acestei campanii împreună cu echipele lor. Îi felicit pe toți și îi asigur că ei sunt cei care arată cel mai bine care este capacitatea partidelor noastre de a administra performant localitățile lor și județul! În voi, dragii mei, stă puterea partidelor din care faceți parte. Este o onoare, dar și o mare responsabilitate pentru voi toți, dar și pentru mine.

Și ultimul, dar nu în cel din urmă rând, vă felicit pentru energia pozitivă pe care ați avut-o în această campanie. Faceți parte dintr-o nouă generație politică cu care într-adevăr județul nostru are o șansă să se dezvolte. Vă prezic o carieră politică lungă și plină de succese. Nu priviți in trecut, ci doar înainte, în echipă, împreună!

Pentru toate acestea vă mulțumesc din suflet. Sunt mândru că am făcut parte din aceeași echipă și sunt convins că ea va fi câștigătoare.

 

Al vostru,

Ion Mocioalcă“.

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei