Ion Mocioalcă: „Nu am candidat niciodată pe lista altui partid decât PSD”

modelmic

Deputatul Ion Mocioalcă, în prezent candidat pe prima poziție al organizației PSD Caraș-Severin pentru un mandat de senator, își invită competitorii electorali „să se bată“ în proiecte și programe, fiind de părere că social-democrații și-au făcut și de data aceasta treaba și vin în fața alegătorilor cu un program politic bine pus la punct. Pe de altă parte, deputatul cărășean reamintește celor care se grăbesc să îl acuze de traseism politic faptul că nu a candidat niciodată pe lista altui partid decât PSD, postură din care a câștigat mai toate bătăliile electorale „cu dreapta politică a județului”.

Am încercat zilele trecute să explic de ce candidez și nu știu dacă am reușit să fiu foarte clar”, a precizat deputatul în cadrul unei conferințe de presă susținută ieri la Reșița, adăugând că „ar trebui să existe și meseria de politician și ar trebui să mergem pe o profesionalizare a clasei politice, în care electoratul să își spună cuvântul atunci când un competitor nu mai este pe gustul său. De data aceasta eu îi rog să își spună cuvântul la Senatul României. După cinci mandate petrecute în Camera Deputaților, poate sunt și la vârsta în care mi-ar sta mai bine în Senat decât la Cameră.

Nu am candidat niciodată pe lista altui partid decât PSD, aproape toate bătăliile electorale le-am dus cu dreapta politică a județului și de cele mai multe ori am și câștigat. Dacă chiar nu am câștigat la impresia artistică, tot am făcut cât făceau când s-au strâns laolaltă și Sorin Frunzăverde, fie iertat, și Marcel Vela. Au fost și cazuri când am bătut și recordurile înregistrate de un partid politic, când PSD a avut trei deputați și un senator și eu sunt curios dacă această performanță politică se va mai repeta”.

Ion Mocioalcă a mai declarat că nu se va limita la prezentarea proiectelor și programelor social-democrate, ci o să îi și tragă de mânecă pe cei care care conduc acum destinele României și ale județului Caraș-Severin, postură în care va fi secondat și de Silviu Hurduzeu, Marius Damian și Adrian Torma, care „au experiență în administrație și pot taxa mult mai bine decât mine începutul acesta de mandat pe care îl va avea PNL pe plan județean”.

Citește și Trei mandate de parlamentar, ținta PSD Caraș-Severin! „Am ales candidați care să reprezinte interesele cetățenilor din județ”

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Coco

    Precum zici mosule….mai bine ti – ar sta la lopata, la constructia de autostrazi!
    Ar ramane ceva in urma ta…ca de rest doar praf si pulbere!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei