Ion Mocioalcă: „Scorul obținut de PSD în Caraș-Severin nu va putea fi repetat în viitorul apropiat”!

modelmic

Scorul obținut de PSD în Caraș-Severin este unul istoric, care nu va mai fi repetat în viitorul apropiat de un alt partid politic, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, președintele organizației județene, deputatul Ion Mocioalcă. Conform deputatului, singura emoție avută de social-democrații cărășeni s-a referit la scorul pe care îl vor obține pe județ, și dacă acesta va fi sau nu mai mare decât cel al PSD-ului la nivel național. 

În județul Caraș-Severin, PSD și-a îndeplinit obiectivul, acela de a scoate trei deputați și un senator. Nu trebuie să ne ferim de cuvinte, este un scor istoric aici în Caraș-Severin, făcut de un partid politic, nu de o alianță politică. După cum știți, USL a făcut un scor mai bun acum patru ani. Cred că acest scor nu va putea fi repetat în viitorul apropiat decât eventual de același PSD, care poate deveni mai performant până în 2020. De fapt, aceasta este marea noastră provocare, pentru că știți foarte bine că e mai greu să te menții decât să ajungi foarte sus într-o ierarhie politică.

Am avut emoții în ceea ce privește scorul în Caraș-Severin doar în privința faptului că nu știam dacă facem un scor mai bun decât PSD pe țară. Simțeam victoria, deși primele mele declarații au fost destul de rezervate și bucuria noastră a fost deplină în momentul în care am văzut că scorul obținut de PSD Caraș-Severin a fost peste media pe țară”, a afirmat Mocioalcă.

Președintele organizației județene a PSD a ținut să îi felicite pe toți membrii echipei de campanie, în frunte cu Silviu Hurduzeu și Mirel Patriciu Pascu, care au luptat pentru scorul de 49,3% obținut de PSD în Caraș-Severin. Spre deosebire de alegerile locale din vară, social-democrații au reușit de această dată să câștige în toate orașele din județ, inclusiv la Reșița și la Caransebeș, a precizat Mocioalcă, deputatul invitându-i chiar pe toți parlamentarii cărășeni să intre în PSD sau măcar să se alăture programului de guvernare propus de PSD:

„Am câștigat cu peste 3.000 de voturi la Reșița și cu aproximativ 1.000 de voturi în fieful liberal, Caransebeș. De altfel, am câștigat în toate orașele și în doar puține dintre comunele județului am pierdut, și acolo destul de strâns. În felicit și pe competitorii noștri, cei care au ajuns în Parlament și chiar îi invit să adere la programul PSD de guvernare, pentru că acel program de guvernare privește deopotrivă România cât și județul Caraș-Severin. Așa că, dacă cumva nu vor să se înscrie în PSD după acest scrutin și nu i-am convins să se înscrie în PSD, măcar să adere la programul nostru de guvernare”.

Ion  Mocioalcă a adăugat că va activa pe mai departe în Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională și și-a exprimat speranța că și ceilalți doi deputați cărășeni, Luminița Jivan și Ion Spânu vor face parte din comisii la fel de importante. Pe de altă parte, deputatul s-a declarat convins și de faptul că social-democrații cărășeni vor fi reprezentanți în viitorul Guvern pe care PSD îl va face alături de ALDE.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei