fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Ion Țicheriu: „Comuna Brebu va fi asfaltată în totalitate“

11 milioane de lei, din cele 11,4 milioane necesare asfaltării în totalitate a tuturor străzilor interioare comunei Brebu, au fost alocați prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru comuna cărășeană.

„Este vorba de străzi interioare din cele trei localități componente: Brebu, Valeadeni și Apadia, străzi ce nu au putut fi asfaltate prin celelalte alocări bugetare.

Vreau să mulțumesc deputatului social-democrat Silviu Hurduzeu pentru implicare și sprijin în soluționarea mai rapidă a acestui proiect depus de noi pe Programul Național de Investiții Anghel Saligny“, a precizat primarul comunei Brebu, Ion Țicheriu.

După transferul sumelor către administrația locală va urma licitația pentru proiectare și execuție, după care se va semna autorizația pentru începerea lucrărilor. „Am convingerea că în această vară vom reuși să demarăm lucrările efectiv de asfaltare a acestor străzi, iar termenul de execuție este de 12 luni de la începere“, a mai adăugat primarul comunei Brebu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei