Ionela Kovacs, despre noua alianță: „Cred că politica trebuie făcută în baza parteneriatelor! Într-un parteneriat poți să te dezvolți!”

ionela

Stânga cărășeană a făcut front comun pentru alegerile locale din toamnă printr-o alianța electorală la nivelul județului, PSD, ALDE, Pro România formând echipa din jurul lui Silviu Hurduzeu, la Consiliul Județean.

Ionela Kovacs, cea care se află în fruntea ALDE Caraș-Severin, a luat această decizie a alianței bazându-se pe principiul conform căruia politica trebuie să se facă sub formă de parteneriate, formulă prin care se poate aduce mai ușor aportul la dezvoltarea județului.

Din punctul meu de vedere, politica în România trebuie să se apropie mai mult de oameni și asta înseamnă că trebuie să găsim cele mai bune parteneriate și strategii pentru a ne dezvolta. Consider că actualul președinte al CJ, Silviu Hurduzeu, merge în această direcție și anume înspre a ajuta la dezvoltarea județului Caraș-Severin și să facă acest parteneriat politic concretizat într-o alianță electorală, să sprijinim pe actualul președinte Silviu Hurduzeu și împreună să ne aducem aportul la dezvoltarea județului.

Cred că politica trebuie să se facă în baza parteneriatelor pentru că altfel dezvoltarea comunității este mult mai greoaie, în timp ce într-un parteneriat, acolo unde reușești să te așezi la masă și să pui în valoare și să concretizezi idei și valori comune, poți să te dezvolți”, a declarat Ionela Kovacs.

Referitor la candidații propuși pentru alegerile locale din septembrie în contextul alianței, Ionela Kovacs a precizat că va fi o listă comună pentru CJ, precum și localități în care se va merge pe alianță, dar se pare că vor fi și UAT-uri în care reprezentanții ALDE și în același timp partenerii din alianțe vor depune și liste separate.

Acolo unde colegii mei au considerat că maximizează scorul electoral candidând din partea ALDE și că șansele sunt mari pentru a obține un scor electoral foarte bun, au libertatea de a decide și de a candida singuri la nivel de administrație locală, nu în toate unitățile administrative ale județului va fi o listă comună, pe anumite unități administrativ teritoriale vom merge cu candidaturi separate, asta însemnând că ne vom maximiza fiecare dintre noi scorul electoral și nu vom fi într-o rivalitate politică, ci doar într-o etapă de maximizare a scorurilor noastre electorale pentru că într-adevăr ALDE are la nivel de administrații locale, sunt comune în care colegii mei sunt bine plasați electoral și este foarte bine să își fructifice voturile în favoarea lor și bineînțeles în favoarea listei comune a alianței la nivel de județ”, a declarat președintele ALDE Caraș-Severin, Ionela Kovacs.

Citește și Hurduzeu, Mocioalcă și Kovacs au bătut palma! PSD, Pro România și ALDE, împreună la alegerile din toamnă      

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei