Ionuț Popovici: 6 milioane de euro pentru drumurile județene din Caraș-Severin! „Sunt investiții care se pot verifica”!

popovici

Consiliul Județean Caraș-Severin a investit în 2019 aproximativ 6 milioane de euro în repararea drumurilor din județ, susține vicepreședintele forului județean, Ionuț Popovici. Conform acestuia, suma este practic triplă față de cea alocată în anii anteriori.

„Au fost foarte mulți bani dați către Direcția de Drumuri Județene. Au fost făcute peste 100 de proceduri, de licitații, undeva la peste 31 de milioane de lei, de trei ori mai mult decât anul anterior, practic suma alocată în ultimii trei ani. Dintr-un buget care a crescut puțin , de 59 milioane de euro, am dat aproximativ 12% Direcției de Drumuri Județene, deci vreo 6 milioane de euro au fost băgați în drumurile județene și acest lucru se vede încet-încet.

S-au făcut intervenții pe aproximativ 300 de km, investiții care se pot verifica, sunt multe drumuri care s-au asfaltat, unele s-au modernizat, sunt multe șantiere”, a afirmat Ionuț Popovici în cadrul unei emisiuni live la Reper 24.

Vicepreședintele Consiliului Județean a precizat în diverse rânduri că starea drumurilor din Caraș-Severin este o problemă spinoasă, care trebuie rezolvată și că reabilitarea și modernizarea șoselelor cărășene reprezintă una din prioritățile forului județean.

Puteți vedea aici emisiunea integrală cu vicepreședintele CJ Ionuț Popovici:

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. gogu

    Cand vom circula normal pana la Gradinari ?Un drum in judet fara probleme ,unde poti sa spui ca,este foarte bun.Vorbesc de drumuri judetene.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei