Ionuț Popovici: „Marcel Vela să nu mai facă pe educatorul cu noi!”

ionut popovici

Vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Popovici, a reacționat la afirmațiile făcute de Marcel Vela cu privire la activitatea administrației județene după primul an de mandat.

Ionuț Popovici ne-a contactat în urma publicării materialului: Marcel Vela, despre conducerea CJ: „Conduc de 12 luni județul și n-au făcut nimic!”. Președintele PMP Caraș Severin a ținut să precizeze, pentru Reper24, că nu înțelege atitudinea senatorului cărășan și comportamentul de educator al acestuia.

Marcel Vela să nu mai facă pe educatorul, de la București, cu noi. Dacă era interesat de activitatea Consiliului Județean, venea și ne întreba concret ce activitate am desfășurat în ultimul an de zile. De exemplu, din cei 878,7 kilometri de drum județean, mai mult de jumătate din drumuri nu au fost intabulate. Cum puteam noi să depunem proiecte de reabilitare dacă nu erau în proprietatea noastră?”, îl întreabă Ionuț Popovici pe senatorul Marcel Vela.

Legat de afirmația senatorului liberal privind aroganța celor care au preluat puterea administrativă a forului județean, Popoviciu îi amintește lui Vela faptul că, datorită aroganței, acesta ar fi pierdut președinția Consiliului Județean.

Senatorul Vela vorbește despre aroganță? Îi reamintesc că anul trecut, imediat după alegeri, domnia sa a dat dovadă de aroganță și la discuțiile pe care le-am avut, în vederea susținerii unei majorități. Aroganța și fariseismul nu au lipsit atunci din partea domnului Marcel Vela. Poate, din cauza acestei aroganțe despre care vorbește acum, a pierdut funcția de președinte al administrației județene”, mai spune vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Liderul PMP mai spune că senatorul Vela știe foarte bine situația de la Consiliul Județean, iar dacă acum instituția are conturile blocate este rezultatul administrării județului de către majoritatea PNL, partid pe care Vela îl conduce.

Domnul Vela, de ce nu vorbește și despre felul cum a fost condus Consiliul Județean, în special în ultimii doi ani din mandatul trecut, când la conducerea județului s-au aflat liberalii conduși de domnia sa? În concluzie, consider că nu este în măsură să ne dea sfaturi și singurii care pot să ne judece sunt cărășenii, cei care ne-au trimis, prin votul lor, la conducerea administrației județene”, a conchis președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Cetatean

    Sa ne reamintim ca cei care au condus judetul nu au fost liberali! A fost condus de Frunzaverde – condamnat cu suspendare, Ghiorghioni – condamnat cu executare ( ambii din PDL – USL) si Iova – tradator PSD-ist! Popovici era in alte tari la “lucru” in perioada aia… nu stie ca e mai tanar! Poate sa ne faca un raport cu ce a realizat pe plan personal intre timp!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei