Ionuț Popovici: „Am și eu un of”. Ce îl deranjează pe vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin?

modelmic

 

Cred că cetăţenii judeţului Caraş-Severin s-au săturat să vadă acest tip de politică, de carton, făcut pe sub masă și la mica înţelegere”, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, în ședința de luna aceasta a forului județean, în care consilierii liberali au venit cu un proiect de hotărâre prin care cereau eliberarea din funcție a celuilalt vicepreședinte, social-democratul Flavius Nedelcea. Proiectul vine la doar o lună după ce liberalii au propus schimbarea din funcție a lui Popovici, inițiativă la care au renunțat însă înainte de a se ajunge la vot.

După cum era de așteptat, în apărarea lui Nedelcea (acuzat că nu s-ar fi implicat în rezolvarea crizei financiare de la Aquacaraș și că nu a găsit finanțări suplimentarea pentru modernizarea drumurilor), au sărit atât colegii de partid, în frunte cu Ioan Crina, cât și Ionuț Popovici.

Am și eu un of. Cred că cetăţenii judeţului Caraş-Severin s-au săturat să vadă acest tip de politică, de carton, făcut pe sub masă și la mica înţelegere. Pentru că nu este o politică corectă, este o politică a orgoliilor. Și nu este o politică în interesul județului. Acesta este un lucru foarte clar.

Îmi pare rău să spun că au trecut aproape trei ani şi colegii liberali din Consiliul Judeţean nu au veni, mă refer la mine, la persoana mea, cu o iniţiativă, un proiect de hotărâre consistent în favoarea județului. Eu mi-am manifestat întotdeauna disponibilitatea şi uşa mea a fost întotdeauna deschisă pentru oricine. Asta mie îmi ridică foarte multe semne de întrebare. V-aş ruga, totuşi, să avem puțină decență în Consiliul Județean, iar dacă ne vom mai măsura politic, haideți să ne măsurăm în 2020, când tot cetăţenii judeţului Caraş-Severin vor stabili dacă am făcut bine sau am făcut prost în administrarea judeţului”, și-a arătat „indignarea” Popovici, uitând probabil că a ajuns vicepreședinte al forului județean tot în urma unor înțelegeri și alianțe politice.

Citește și Liberalii nu au avut nicio șansă! Social-democrații au făcut front comun în spatele lui Nedelcea!

Citește și Mult zgomot pentru nimic! Ionuț Popovici rămâne vicepreședintele Consiliului Județean! „A înțeles să își revizuiască atitudinea”! 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Ionut

    Este normal să sară în ajutorul unor persoane care distruge tot în Resita Popoviciu pus consilier local pe Mutu Viorel pentru că nu avea ce mânca si atuncite miri de ce este atâta corupție. PS Mutu Viorel dosar penal pentru mărturie mincinoasă. Probabil iar nu avea ce mânca!!!

    Raspunde
  2. Sabau

    Popoviciu are numai of-uri, dar de facut nu a facut absolut nimic de cand e vicepresedintele CJCS. Dar era necesar sa ne spuna noua prin intermediul media cate of-uri are. Eu zic ca ar fi mai bine sa vina cu cate un proiect pentru dezvoltarea judetului ca se apropie alegerile si ramane somer, sau inapoi la bisnita de masini.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei