Ionuț Popovici sună adunarea pedeliștilor în PMP!

modelmic+editorial

Prim-vicepreședintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îi cheamă la luptă, în perioada următoare, pe membri politici activi ai fostului PD-L. Perioada de campanie electorală bate la ușă iar unii pedeliști și-au arătat în mediul public dezamăgirea față de modul în care este organizat PNL-ul și rolul diminuat al foștilor activiști ai partidului de guvernământ.

Ionuț Popovici crede că este un moment propice ca actualii pedeliști și nehotărâți liberali, care nu se mai regăsesc în spiritul noului PNL, să revină sub stindardul lui Traian Băsescu, politicianul care a reușit să imprime vechiului PD-L, imaginea unui partid victorios.

„PDL-ul nu mai are astăzi identitate, noul PNL fiind rezultatul unei fuziuni pe hârtie, care nu a reușit să funcționeze în planul politicului românesc. Singura variantă pentru membrii fideli ai fostului PD-L este ca neîntârziat aceștia să revină sub comanda liderului care a dovedit că are capacitatea de a strânge în jurul său un partid politic, cu oameni de valoare și a-l ridica la nivel de partid de guvernământ“, a menționat prim-vicepreședintele PMP, Ionuț Popovici.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei