IPJ în criză de personal pentru alegerile prezidențiale! Comisarul Avram, chemat la raport de prefectul Lupu!

 

lupu

Prefectul Matei Lupu a dat asigurări că în județ pregătirile pentru alegerile care vor avea loc în 10 noiembrie sunt în grafic și nu au fost semnalate probleme. Au fost achiziționate deja materialele necesare, de la ștampile și până la plastilină și se așteaptă buletinele de vot.

Zilele acestea vor fi pregătite în pungi pentru fiecare secție de votare. Așteptăm să aducem buletinele de vot când suntem programați și le pregătim pentru fiecare secție de votare și apoi le vom duce spre aceste secții de votare”, a declarat prefectul județului, Matei Lupu.

Există totuși o problemă care îl nemulțumește pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, și pe care a nominalizat-o chiar la finalul ședinței Colegiului Prefectural, aceea că IPJ nu are suficienți polițiști pentru paza secțiilor de votare. Matei Lupu i-a transmis șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin, comisarul-șef Viorel Avram că nu concepe o astfel de situație și va cere sprijin la cei din capitală dacă nu este capabil să rezolve problema.

În urma discuțiilor pe care o să le am acum cu comandatul poliției, care spunea că nu prea au oameni pentru a păzi secțiile, aș vrea să am o discuție cât mai serioasă cu dânșii pentru că totuși alegerile nu sunt la cheremul meu sau al altcuiva și nici al sindicatelor, nici al personalului din structura Ministerului de Interne și dacă nu sunt capabili să rezolve problema asta, o să cerem sprijin de la București să ne aducă oameni care să rezolve problema asta”, a mai declarat prefectul județului, Matei Lupu.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „comandatul poliției … spunea că nu prea au oameni pentru a păzi secțiile”, a mai declarat prefectul județului, Matei Lupu.

  Păi … nici nu prea are rost, având în vedere ultimele atacuri cibernetice reuşite prin serverele BCR şi ale sistemelor de semaforizare “inteligente” centralizate.
  În timpul mobilizării poliţiştilor spre dirijarea circulaţiei sau paza secţiilor de votare, apar “spargeri” la alte obiective (case schimb, bancomate, bănci …).
  Inteligent, nu? :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei