Jandarmii cărășeni, pregătiți de intervenție pe străzile din Reșița!

modelmic

Reșițenii, dar și cărășeni din alte localități ale județului, au parte tot mai des de o imagine cu care nu sunt obișnuiți: prezența pe străzi, în special în zonele aglomerate, a jandarmilor dotați cu armament de intervenție. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin ne asigură însă că nu există motive de neliniște. Ba chiar dimpotrivă, prezența jandarmilor are scopul de a descuraja orice act criminal sau chiar terorist.

Jandarmii cărăşeni sunt prezenţi, permanent, în zonele aglomerate ale municipiului Reşiţa, dar şi în celelalte localităţi, executând misiuni în domeniul prevenirii şi combaterii actelor de terorism şi criminalitate organizată, având o dotare specifică acestui gen de misiune, aspect care nu trebuie să îngrijoreze in vreun fel cetăţenii judeţului Caraş-Severin”, explică Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.
Conform lui Săndulescu, aceste măsuri sunt menite să crească capacitatea de reacţie şi intervenţie a structurilor antiteroriste, în special în zonele unde sunt aglomerări mari de persoane.
Prezenţa în spaţiul public a forţelor de ordine reprezintă o stare de normalitate, neavând legătură cu vreo ameninţare teroristă iminentă”, mai adaugă reprezentantul IJJ CS.

În ciuda asigurărilor date de autorități, probabil că reșițenii și cărășenii în general, vor mai avea nevoie de ceva timp până vor considera prezența jandarmilor militari înarmați ca făcând parte din cotidianul lor.

37027404_2063361533880925_3685316986348240896_n 37084623_2063361337214278_6725388687787425792_n

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Johny

  Sper sa ii vedem si noaptea pe strazi ! Resita a devenit un fel de fiasco pentru gruparile infractionale.
  Smecherasii bajeti de gasca cu masini si tobe sparte (cica sport )cu basii de iti tremura ferestrele la bloc, cu alcool din belsug si tineri foarte vocali noaptea !
  Zonele se stiu…

  Raspunde
  1. Alex

   Eu cred că tu ești una dintre persoanele alea care merge cu autobuzul asta ii maximul de lux care ți-l permiți și acuma ești un frustrat sau o frustrata mutate in jungla poate acolo îți este locul

 2. adire

  pentru ce sint astia asa de inarmati? ce atentate teroriste s-au intimplat in zona noastra? si este necesara aceasta defilare de forte? abureli. astia vor sa intimideze populatia civila neinarmata, sa faca proteste civice? le e frica ca se ridica careva mai destept si tine populatia coagulata, adunata sa rastoarne guvernul la resita? timpenii de securisti infricosati ca isi pierd scaunele si ciolanele.

  Raspunde
 3. Gigi Against

  Asta este noua strategie a secretarei von Videle si a iubitului sau partid penal, de intimidare a cetateanului obisnuit si nemultumit de modul in care este condusa tara asta!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei