Jivan, vicelider al grupului PSD din Camera Deputaților! Mocioalcă revine la Comisia de Apărare

modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, ocupă de astăzi poziția de vicelider al grupului social-democraților din Camera Deputaților.

Am fost onorată să fiu desemnată vicelider al grupului parlamentar PSD din cadrul Camerei Deputaților. Pe lângă onoare, această funcție aduce cu ea și o mare responsabilitate ce presupune o atitudine pro-activă în cadrul grupului. Astfel vreau să îmi asigur colegii parlamentari de sprijinul meu necontenit asupra oricărui subiect și de implicarea mea totală în rezolvarea lor. Pe această cale aș vrea să îi mulțumesc liderului de grup și colegilor mei pentru votul acordat și pentru încrederea oferită pentru ocuparea acestei funcții”, a precizat Jivan, după ce a fost desemnată pentru această poziție.

Și fostul lider al social-democraților cărășeni, Ion Mocioalcă, în prezent secretar general al partidului Pro România, ocupă de astăzi o poziție importantă în Camera Deputaților. Conform stiripesurse.ro, partidul lui Victor Ponta a obținut în urma negocierilor grupurilor parlamentare două funcții de președinte de comisie. Comisia pentru Educație a Camerei Deputaților o să fie condusă de fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu, iar la Comisia pentru Apărare ajunge președinte Ion Mocioalcă. Deputatul cărășean a mai ocupat această funcție și în urmă cu câțiva ani.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. emilianus

  ”Astfel vreau să îmi asigur colegii parlamentari de sprijinul meu necontenit asupra oricărui subiect și de implicarea mea totală în rezolvarea lor. Pe această cale aș vrea să îi mulțumesc liderului de grup și colegilor mei pentru votul acordat și pentru încrederea oferită pentru ocuparea acestei funcții”.

  O analfabetă ca si Veorica. Asigură colegii parlamentari de sprijinul ”asupra oricărui subiect si de implicarea totala in rezolvarea LOR”???? Subiectul ”este mai multe”” adică ”LOR”??? Si apoi ”îi multumeste” liderului de grup și colegilor??? Păi liderul de grup și colegii nu ”este ” mai mulți? De ce nu folosește pluralul??? Răspuns: dde ANALFABETĂ!!!

  Raspunde
 2. Emilut

  Uitați-vă în ce hal arată Mocioalcă! Nici nu mai încape în poză. Mai are puțin și pocnește.
  Bunăstarea județului i se citește pe burtă și fălci.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei