18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

La Bocșa, „Primăvara e mai mult verde!”

Administrația locală a orașului Bocșa a continuat în zilele premergătoare sărbătorii Floriilor, atât campania „Primăvara e mai mult verde!”, cât și cea de înfrumusețare a orașului prin acțiuni de curățenie și toaletare a arborilor din diferite zone ale orașului.

„Am continuat campania de plantare brazi, intitulată de noi „Primăvara e mai mult verde!” și am apelat tot la elevi, de astă dată la cei de la Școala Gimnazială nr. 1, Bocșa Română. Mulțumesc profesorilor și elevilor care au răspuns invitației mele și ni s-au alăturat cu hărnicie în această activitate de plantare pentru înfrumusețarea orașului. 

spot_img

Preț de două ore au fost plantați 200 de puieți de brad în Bocșa Română, în zona cunoscută „pe Groza”, dar, pentru că elevii au răspuns în număr mare și au avut spor la treabă, ne-am deplasat și în Vasiova, pe strada principală, și am continuat plantarea acolo unde terenul era deja pregătit de cei de la SPGC. Puieții de brad au fost achiziționați de la Direcția Silvică Caraș-Severin, cărora le mulțumim pentru colaborare. Primăvară frumoasă, tuturor!“ a afirmat edilul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

În paralel, angajații Serviciului Public de Gospodărie Comunală Bocșa au întreprins mai multe acțiuni în toate zonele orașului, acțiuni ce au cuprins: toaletarea arborilor, curățenie, amenajarea de alei pietonale, pregătiri pentru Sărbătorile Pascale.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei