La Brebu se pune accent pe modernizare! Primarul Viorel Roșca face drumuri noi și iluminat pe leduri în toată comuna!

Viorel Rosca

Iluminatul păgubos va fi dat uitării în comuna Brebu. Primarul Viorel Roșca și-a propus să micșoreze factura la energie electrică printr-un proiect care vizează iluminatul stradal pe leduri în Brebu și în satele aparținătoare Valeadeni și Apadia.

„Așa cum s-a văzut și în alte exemple, prin realizarea acestui proiect vom scădea considerabil factura la energie electrică, iar odată finalizat acest obiectiv, intrăm, practic, în rândul localităților cu un sistem de iluminat modern“, explică primarul comunei Brebu, Viorel Roșca.

Finanțarea acestui proiect de modernizare a sistemului de iluminat public stradal se realizează prin Programul Național de Dezvoltare Locală iar valoarea totală, necesară realizării acestei investiții este de 759.443 lei, cu TVA inclus.

La Brebu se vor asfalta în curând toate străzile!

Edilul comunei Brebu nu se va opri la iluminatul pe leduri pe stâlpii de pe toate străzile din comună și nici la miile de imobile pe care le va înregistra în sistemul electronic cadastral, proces care se află în plină desfășurare!

Prin sub-programul intitulat „Modernizarea satului românesc“, din cadrul programului  PNDL 2, primarul Roșca a semnat cu Ministerul Dezvoltării regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene un contract de finanțare ce are ca obiectiv modernizarea străzilor din comuna Brebu și în satele aparținătoare Valeadeni și Apadia.

Valoarea contractului pentru asfaltarea străzilor din Brebu este de 5.492.351,42 lei, aproape 55 de miliarde lei vechi! Iar dacă cineva se mai îndoia de bunele intenții ale primăriei conduse de alesul Viorel Roșca, în raport cu interesul comunității, acum cu siguranță aceste sentimente s-au risipit.

„Vorbim de drumuri de interes local pe care circulă toți cetățenii comunei noastre iar pentru reabilitarea și modernizarea sectoarelor de drum, atât din interiorul localităților dar și pentru sectoarele de drum județean unde, trebuie să o recunoaștem, suntem încă deficitari, am să fac toate demersurile pentru un transport civilizat, referindu-mă aici la sectoarele de drum din Brebu, cele spre Apadia sau Valeadeni“, a mărturisit primarul comunei Brebu, Viorel Roșca.

Pentru cetățenii din Brebu, Valeadeni și Apadia urmează și alte suprize plăcute din partea administrației Roșca! Dar toate la timpul lor…

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Un om simplu

    Tabaneeee se vede din ce ai scris in articol ca Roșca e prietenul tău, păcat ca punctezi doar ce e bine, relele le lași sa le îndure lumea din comuna..
    PS: toate enumerate mai sus se vor realiza înainte de alegeri in 2020, probabil 50%. Numa bine!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei