fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

La Caransebeș, 2 din 4 sunt câștigătoare

Așteptată cu sufletul la gură de majoritatea primăriilor, lista cu proiectele câștigătoare din prima fază a programului guvernamental Anghel Saligny a adus speranță pentru comunități, bătăi de cap pentru administrațiile locale și mult de lucru pentru firmele de construcții.

La Caransebeș doar două din cele patru proiecte depuse de administrția municipiului au primit undă verde în această etapă. Două proiecte ce însumează peste 25 de milioane de lei, bani destinați modernizării infrastructurii.

Primul dintre acestea se referă la „modernizare și extindere trotuare în municipiul Caransebeș in valoare de 11,373,662.41 lei“. Acesta include urmatoarele străzi: Calea Severinului, Gării, Cetății, Traian Doda, Romanilor, Potocului, Cpt. Iancu Temeș, Poiana și strada Traian.

spot_img

Cel de al doilea are ca obiectiv „Modernizare străzi în municipiul Caransebeș în valoare de 13,626,337.59 lei. Proiectul cuprinde străzile care nu sunt asfaltate sau acele străzi unde lucrările de introducere/schimbare a retelei de apa/canal au fost realizate: Vârful Pietrei, Corneliu Baba, I. C. Brătianu, Pipirigul Mare, Zăganului, Valea Cenchii,  Râul Alb (Loturi tineri), Tudor Vladimirescu, Țarinei (intre blocuri) și Teiușului.

În aceste zile se trimit documentațiile necesare aprobării finanțării pentru ca administrațiile locale să poată scoate la licitație aceste lucrări. Rămâne de văzut dacă vor exista suficienți constructori (și forță de muncă) necesare zecilor de proiecte ce vor trebui puse în practică în următoarea perioadă.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei