fbpx
7.9 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

La Caransebeș continuă revitalizarea spațiilor verzi

Una dintre promisiunile edilului Felix Borcean făcută cetățenilor municipiului Caransebeș a fost aceea de a moderniza și spațiile verzi din zonele de blocuri în paralel cu lucrările de infrastructură executate, multe dintre ele, pe bani europeni.

Nu mai departe decât ieri, edilul Borcean și echipa de proiectanți și constructori au participat la o întâlnire cu locuitorii de pe străzile Aleea Rapsodiei, Aleea Sportivilor și Luță Ioviță cu privire la proiectul de revitalizare și amenajare a spațiilor verzi din cartier. Acest proiect vizează amenajarea grădinilor și aleilor dintre blocuri cu dale, arbori, mobilier urban și iluminat public.

În acest cartier se derulează între timp un alt proiect important de schimbare a rețelelor de apă și canalizare, care este aproape de finalizare.

„Zona trebuie tratată unitar, nu vor mai exista grădini amenajate de cetățeni, ci spațiile verzi vor putea fi utilizate de toți oamenii din zonă. Proiectul a fost făcut de o echipă de specialiști, arhitecți și peisagiști, iar la final ne vom bucura cu toții de transformarea radicală a acestei zone. Până atunci, trebuie să suportam puțin deranjul creat, însă schimbarea va fi una pozitivă!”, a transmis primarul Felix Borcean cetățenilor din zonă.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei