La Caransebeș este nevoie de o schimbare de viziune și de ritm, este de părere europarlamentarul Corina Crețu! Soluția – Bebe Pasere!

modelmic

Caransebeșul este una din unitățile administrativ-teritoriale din România unde nu s-a reușit în ultimii ani dezvoltarea comunității prin derularea de proiecte pe fonduri europene, este de părere europarlamentarul Corina Crețu. Fostul comisarul european pentru dezvoltare regională a făcut această declarație în urma unei vizite la Caransebeș, unde s-a întâlnit cu Bebe Pasere, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș.

În turneul pe care îl realizez prin țară, am văzut localități care s-au dezvoltat mult în ultimii ani, de cele mai multe ori prin accesarea de fonduri europene.

Dar am văzut și că, în 2020, încă există administrații locale care nu au reușit să atragă bani europeni pentru proiecte esențiale în dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă.

Caransebeș este, din păcate, un astfel de caz. Pentru binele tuturor cetățenilor care locuiesc și muncesc aici, e nevoie de o schimbare de viziune și de ritm.

La Caransebeș, Bebe Pasere – candidatul din partea PRO România Caransebeș – este soluția. Ne-am întâlnit, am discutat și sunt convinsă că va ieși învingător din această competiție pentru că iubește cu adevărat Caransebeșul. Cunoaște foarte bine orașul și, prin proiectul său de candidatură, demonstrează că știe ce se poate face pentru îmbunătățirea vieții oamenilor de aici”, a precizat europarlamentarul Corina Crețu, care i-a urat mult succes candidatului PRO România, arătându-se convinsă că Bebe Pasere va reuși să implementeze proiectele necesare pentru dezvoltarea Caransebeșului, „un oraș minunat, care merită o nouă șansă”.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

http-reper24-ro