„La Caransebeș va fi viceprimar cine vrea Felix Borcean“ – afirmă Ionuț Popovici

a

S-au făcut diverse speculații privind ne alegerea viceprimarului la Caransebeș. Ba că reprezentantul PMP în Consiliul Local nu a primit undă verde cum să voteze, ba că Vela ar fi vrut ca Andra Pleșa să fie viceprimar și s-ar da la schimb un post de vicepreședinte la județ și alte asemenea. Pentru deplina edificare a electoratului, am solicitat un punct de vedere președintelui filialei județene a Partidului Mișcarea Populară Ionuț Popovici care a declarat pentru Reper24:

„Adevărul este că omului (reprezentantul PMP în Consiliul Municipal ) i s-a făcut rău. A avut emoții, i-a crescut tensiunea și la un moment dat, chiar am vrut să sunăm la 112 după ambulanță. Nu este vorba de niciun troc, de nicio negociere între mine și PNL. Vă spun sigur, la Caransebeș va fi viceprimar persoana pe care o dorește actualul edil Felix Borcean. Așa este normal, așa este firesc. E până la urmă omul în care primarul trebuie să aibă încredere și alături de care să facă echipă pentru gugulani în următorii 4 ani“ – a mai precizat președintele PMP Ionuț Popovici.

O nouă ședință de Consiliu Local se va desfășura în municipiul de pe Timiș și Sebeș probabil joi, atunci când este programată și alegerea noului viceprimar în Caransebeș.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei